JOEP! Kinderdagverblijf

Huiswerk BSO

Huiswerk BSO JOEP!

Huiswerk BSO JOEP! biedt, naast het reguliere programma, huiswerkbegeleiding aan basisschoolleerlingen van groep 7 en groep 8 uit Leusden.

Deze begeleiding is gericht op rekenen en taal, maar er is ook ruimte om ander huiswerk te maken. Daarnaast staat brugklas voorbereiding op het programma, zodat ook de overstap van groep 8 naar de brugklas soepel kan verlopen.

Wij zijn de buitenschoolse opvang waarbij huiswerkbegeleiding en vrije tijd worden gecombineerd. Zo leren de kinderen wat belangrijk voor ze is in de laatste groepen van de basisschool én is er de tijd om met vrienden te chillen.

Ondersteunend

Onze begeleiding is gericht op rekenen, taal en begrijpend lezen. Ook is er ruimte om individueel huiswerk te maken en verslagen of presentaties voor te bereiden. Voor groep 8 leerlingen staat brugklasvoorbereiding op het programma, zodat de overstap naar de brugklas soepel zal verlopen. Om huiswerk goed te kunnen maken is het belangrijk dat een kind kan plannen en structuur kan aanbrengen.

Huiswerk BSO JOEP! begeleidt leerlingen door zich vaardigheden aan te leren, waar ze de rest van hun leven baat bij zullen hebben.

Ontspannend

Bij Huiswerk BSO JOEP! maken kinderen hun huiswerk en besteden we aandacht aan eventuele verbeterpunten. Zo kunnen kinderen ’s avonds lekker sporten of andere leuke dingen doen, want het huiswerk is immers klaar!

Op de fiets!

Buiten bewegen is erg belangrijk bij de ontwikkeling van kinderen. Daarom fietsen de kinderen zelfstandig uit school naar de BSO. Kindercentrum JOEP! is centraal gelegen, waardoor de afstanden vanuit school en naar bijvoorbeeld de sportclub klein zijn. Heeft uw kind na de BSO nog een andere activiteit, zoals training van sport of muziekles, dan zorgen wij voor een tijdig vertrek. 

Heeft uw kind na de BSO nog een andere activiteit, zoals training van sport of muziekles, dan zorgen wij voor een tijdig vertrek.

Gewoon leuk!

Naast de huiswerkbegeleiding is er tijdens de middagen veel tijd voor ontspanning. Zo kunnen kinderen relaxen in onze chill-ruimte, spelen op ons sportveld of deelnemen aan een van de andere activiteiten.  In de vakanties zullen er ook verschillende uitdagende activiteiten worden aangeboden.

Laagdrempelig

Huiswerk BSO JOEP! is een buitenschoolse opvang en valt zodoende binnen de kinderopvangtoeslag. Hierdoor kunt u al met een minimale eigen bijdrage gebruik maken van onze diensten.
Klik hier voor een berekening van de kosten.
 
Klik hier voor de tarieven.

Professioneel

Wij zijn erg gemotiveerd om alles uit de talenten van de kinderen te halen. Onze medewerkers hebben ervaring in het onderwijs en zijn ook zodanig opgeleid. Wij nemen, waar nodig, contact op met de leerkrachten van school.
Op deze manier ondersteunen wij uw kind optimaal.

 

Nieuwsgierig geworden?

Maak dan een afspraak voor een rondleiding of meld je gelijk aan.

    Schuiven naar boven
    AANMELDEN!
    close slider