JOEP! Kinderdagverblijf

Huiswerk-BSO

Huiswerk bso!

Huiswerk BSO JOEP! biedt, naast het reguliere programma, huiswerkbegeleiding aan basisschoolleerlingen van groep 7 en groep 8 uit Leusden.

Deze begeleiding is gericht op rekenen en taal, maar er is ook ruimte om ander huiswerk te maken. Daarnaast staat brugklas voorbereiding op het programma, zodat ook de overstap van groep 8 naar de brugklas soepel zal verlopen.

Wij zijn de buitenschoolse opvang waarbij huiswerkbegeleiding en vrije tijd worden gecombineerd. Zo leren de kinderen wat belangrijk voor ze is in de laatste groepen van de basisschool én is er de tijd om met vrienden te chillen.

Ondersteunend

In het onderwijs is de laatste jaren veel veranderd. Er wordt meer van leerlingen gevraagd, waarbij zelfstandig werken de rode draad is. Dit vraagt om bepaalde studievaardigheden, motivatie, structuur en om een grotere mate van verantwoordelijkheid. Om huiswerk goed te kunnen maken is het belangrijk dat een kind kan plannen en structuur kan aanbrengen.

Huiswerk BSO JOEP! begeleidt leerlingen door zich vaardigheden aan te leren, waar ze de rest van hun leven baat bij zullen hebben.

Ontlastend

Wat is er lekkerder na een drukke (werk)dag, dan je geen zorgen te hoeven maken over het huiswerk van je kind. 

Huiswerk BSO JOEP! zorgt hiervoor en daarnaast zullen eventueel opgelopen achterstanden door het corona virus de aandacht krijgen. Op deze manier ben je weer ouder/verzorger en niet de juf of meester van je kind.

Laagdrempelig

Je kunt al vanaf € 0,13 per uur bij ons terecht. Huiswerk BSO JOEP! is een buitenschoolse opvang en valt zodoende binnen de kinderopvang toeslag.

Klik hier voor een berekening van de kosten.

Gewoon leuk!

Naast de huiswerkbegeleiding zal er tijdens de middagen tijd zijn voor ontspanning. Zo kunnen kinderen chillen in onze chill-ruimte en buiten, sporten op ons sportveld of deelnemen aan een van de andere activiteiten. 

In de vakanties zullen er ook verschillende uitdagende activiteiten worden aangeboden.

Professioneel

Onze medewerkers hebben ervaring in het onderwijs en zijn ook zodanig opgeleid.

Nieuwsgierig geworden?

Maak dan een afspraak voor een rondleiding of meld je gelijk aan.

    Schuiven naar boven
    AANMELDEN!
    close slider