JOEP! Kinderdagverblijf

Werken bij JOEP!

Werken bij JOEP!

Waarom kindercentrum JOEP?

Kindercentrum JOEP! is een kleinschalige kinderopvang organisatie met een mooie vestiging in Leusden.
In augustus 2020 hebben wij onze deuren geopend en zijn sindsdien aan het groeien in zowel kind aantallen als medewerkers. Wij hebben een grote buitenruimte, bieden onze kinderen warme maaltijden en maken gebruik van buitenbedjes. De groepen zijn sfeervol en uitdagend ingericht.

Door de kleinschaligheid van onze organisatie hebben we korte lijntjes en wordt je als medewerker echt gezien. Wij hebben een heel hecht team van medewerkers dat nog steeds groeiende is. Bij JOEP! staat collegialiteit voorop en is er een goede samenwerking op en tussen de groepen. 

Wat zegt ons team

Sandra

Hallo, mijn naam is Sandra van Ginkel. 
Naast de zorg rondom thuis werk ik al meer dan 15 jaar in de kinderopvang. In die jaren allerlei functies bekleed, van senior medewerker , voedingscoach tot pedagogisch specialist.

Na de komst van mijn jongste dochter besloten om een werkgever te vinden die echt aansluit bij mijn visie. Een opvang waar kinderen echt individueel gezien worden , elk kind is uniek en mag er zijn.

Ik vond deze visie bij JOEP! Vanaf dag 1 voel ik mij hier op mijn plek en kan ik mijn expertise toevoegen op de groep. Het is een fijn team , dat staat voor verbinding. We doen het samen.
De kinderen voelen dat en ik zie ze genieten.

Alleen daarom al gun ik ieder kind JOEP!

Ik ben Kimberley en ik ben 27 lentes jong.
Door mijn passie voor kinderen, vind ik het leuk en uitdagend om een rol te spelen in hun ontwikkeling. Hierdoor ben ik op dit moment bezig met de opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker.

Ik ben bij JOEP! gaan werken omdat ik bij mijn eerste gesprekken een gemoedelijk en enthousiast gevoel kreeg. Dit gevoel werd bevestigd in mijn eerste werkweken, toen ik door alle collega’s met open armen ontvangen werd.

De manier waarop we bij JOEP! te werk gaan, past goed bij mijn visie voor het werken met kinderen en ik sta iedere werkdag te popelen om elk kind beter te leren kennen, plezier met ze te maken en een bijdrage te kunnen leveren aan hun ontwikkeling.

Kimberley

Kom jij ons super team versterken?!!!

Schuiven naar boven
AANMELDEN!
close slider