Welkom bij de BSO van JOEP!

Kindercentrum JOEP! Biedt buitenschoolse opvang en meer voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Wij geven kinderen de kans om spelend de wereld te verkennen.

Voel je thuis

Ons doel is om een omgeving te creëren waar elk kind zich thuis mag voelen. Het is belangrijk voor ons dat het kind een activiteit kan uitvoeren waar hij of zij zich helemaal thuis in voelt. Daarom bieden wij verschillende activiteiten aan in ons kindercentrum. Denk hierbij aan een theaterzaal, een atelier, maar ook een speelveld. Ieder kind krijgt de kans om zijn eigen interesses te ontwikkelen.

Creativiteit

Creativiteit is in verschillende vormen te vinden. Ieder kind ontwikkelt zijn eigen manier van creativiteit. Of dat nou in de moestuin is of op het podium. Creativiteit geeft kinderen de handvatten die ze nodig hebben om problemen op te lossen. Het maakt ze vindingrijk, flexibel en het stimuleert een krachtige intuïtie.

Theaterzaal

Bij JOEP! kun je de wereld van theater ontdekken. Binnen ons gebouw is er een ruimte waar kinderen zichzelf kunnen ontwikkelen op het podium. Samen vertellen ze met leeftijdsgenoten een verhaal waar ze veel van kunnen leren. Uitdrukkingen, samenwerken en plezier hebben staan in deze ruimte centraal!

Atelier

Op deze plek komt alle creativiteit samen. Er is een mogelijkheid om te tekenen, knutselen en de mooiste kunstwerken te maken. Jouw kind kan zich uiten met creativiteit, zijn gevoel laten zien en een droom omschrijven. We halen de potten verf, de kwasten en de schildersezel tevoorschijn en creëren iets met maar één regel: wat er wordt gemaakt, dat doet er niet toe, zolang je er zelf maar achter staat. Misschien wordt er wel een nieuwe Picasso geboren aan de tafel bij JOEP!

Speelveld

We zetten de deuren open, dan kunnen we genieten van de frisse lucht. Buiten is er namelijk een speelveld waar je kind de energie kwijt kan. Door de energie kwijt te raken heeft het kind meer concentratievermogen en betere leerprestaties. Ook leert het om samen te spelen met leeftijdsgenoten. Buiten bij JOEP! is er ontzettend veel te zien en te beleven.

Wij geven u graag een persoonlijke rondleiding!

We weten hoe belangrijk het is om een goede indruk te krijgen van onze omgeving. Daarom kunt u vrijblijvend een rondleiding in en om ons kindercentrum aanvragen. 

Schuiven naar boven
AANMELDEN!
close slider