Maak kennis met de Kinderopvang van JOEP!

Kindercentrum JOEP! biedt kinderdagverblijf en meer voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Wij geven kinderen de kans om spelend de wereld te verkennen.

Natuurlijke omgeving

Ons Kindercentrum is omringd door de natuur. We genieten elke dag van alle dieren die om ons kindercentrum wonen. We zien dagelijks eekhoorntjes, konijnen en allemaal soorten vogels! De tuinen zijn beschut onder de grote bomen die voor schaduw zorgen in de warme zomertijd. Wanneer de blaadjes van de bomen vallen, is er de gelegenheid om met je laarzen door de bladeren heen te banjeren. Elk seizoen heeft zo zijn eigen speelmogelijkheden en bij JOEP! benutten we die optimaal! Leren doe je door het zelf te ervaren, daarom werken we samen aan een moestuin. 

Buitenbedjes

Wanneer de natuur om je heen zo mooi is, kun je die beter goed benutten. We bieden daarom de mogelijkheid tot slapen in de natuur. In de buitenlucht bouwen baby’s meer vitamine D op, waardoor ze een betere weerstand ontwikkelen. De frisse lucht is goed voor de longen van de baby. Baby’s slapen over het algemeen beter en langer in een buitenbedje. In dit veilige buitenbedje geniet het kind van alle rust die onze kinderopvang biedt.

Een warm en veilig gevoel

Voor kinderen zijn geborgenheid en veiligheid erg belangrijk, daarom willen we een omgeving creëren waarin ieder kind zich prettig voelt en zich optimaal kan ontwikkelen. De pedagogisch medewerkers zijn hierin voorwaardenscheppend, evenals de inrichting en de aanwezigheid van leeftijdsgenootjes in een vaste stamgroep. De pedagogisch medewerkers worden terecht het meest belangrijke instrument genoemd binnen de kinderopvang. De pedagogisch medewerkers spelen een elementaire rol in het creëren van veiligheid en geborgenheid.

Leer vriendjes kennen!

Een grote meerwaarde van kinderopvang is dat kinderen verblijven in een groep. Hierdoor hebben zij volop de kans om hun sociale vaardigheden te ontwikkelen. Plezier maken met elkaar, samenwerken, elkaar helpen, delen en van elkaar leren. Maar ook met elkaar afspraken maken, leren opkomen voor jezelf en ervaren hoe je problemen kunt oplossen, horen bij het ontwikkelen van sociale vaardigheden. In de groep bieden wij de kinderen daartoe volop kansen.

Maak kennis met de Kinderopvang van JOEP!

Zelfredzaamheid

Geborgenheid

Natuurbeleving

Schuiven naar boven
AANMELDEN!
close slider