Over ons

Leer JOEP! kennen

Maak kennis met Kindercentrum JOEP! Een natuurlijke leefomgeving waar elk kind zichzelf volledig kan ontwikkelen. Samen met u delen wij de zorg en opvoeding van uw kinderen en zijn ons bewust van deze grote verantwoordelijkheid. Daarom zorgen wij ervoor dat de omgeving prettig, veilig, gezellig en leerzaam is. Dat doen we door verschillende faciliteiten aan te bieden binnen ons kindercentrum.

Elk kind ontwikkelt zich op eigen wijze, in eigen tempo en naar eigen behoeften. Om zich optimaal te kunnen ontwikkelen tot een zelfstandig mens, is het nodig dat een kind met vertrouwen de wereld tegemoet kan treden, zich veilig voelt om op onderzoek uit te gaan en de kans krijgt dingen uit te proberen. Bovenal mag je hier bij JOEP! jezelf zijn!

Welke faciliteiten biedt Kindercentrum JOEP!

Schermafbeelding 2020-06-23 om 10.19.40

Kinderdagverblijf

We beschikken over een kinderopvang met professionele medewerkers en ruimtes die zo ingericht zijn dat de kinderen alle ruimte en mogelijkheden krijgen om zich optimaal te ontwikkelen. Veel buiten zijn, bewegen en spelen hebben een belangrijke rol bij deze ontwikkeling. Spelen is plezier hebben, spelen is leren, spelen is genieten van het kind zijn! Wij hebben een grote buitenruimte, bieden onze kinderen warme maaltijden en hebben buitenbedjes.

klein

Buitenschoolse opvang

Naast de kinderopvang hebben wij in ons kindercentrum een buitenschoolse opvang. Ons doel is om een omgeving te creëren waar elk kind zich thuis voelt. Naar de buitenschoolse opvang gaan moet een beleving, leerzame ervaring en vooral fijn zijn. Elk kind krijgt de kans om zijn eigen interesses te ontwikkelen en zijn creativiteit te uiten in één van onze groepsruimtes. Je kunt je uitleven in onze theaterzaal, atelier, buiten in de moestuin of op het speelveld.

Onze visie over JOEP!

Jij

Elk kind ontwikkelt zich op eigen wijze, in eigen tempo en naar eigen behoeften. Om zich optimaal te kunnen ontwikkelen tot een zelfstandig mens, is het nodig een kind met vertrouwen de wereld tegemoet kan treden, zich veilig voelt om op onderzoek uit te gaan en de kans krijgt dingen uit te proberen. Bovenal mag je bij JOEP! jezelf zijn!

Ontdekken

Kinderen zijn van nature geïnteresseerd in de wereld om zich heen. Ze zijn enthousiast en nieuwsgierig, kunnen scherp waarnemen en slimme en onverwachte vragen stellen. Ze leren het liefst door zelf op onderzoek uit te gaan, te experimenteren en kunnen problemen op een originele manier benaderen.

Ervaren

Door ervaren, te beleven en te doen leer je het meest!

Professionele kinderopvang

Onze professionele, betrokken pedagogisch medewerkers willen graag uw kind persoonlijk leren kennen en bijdragen in de ontwikkeling. Onze pedagogisch medewerkers beschikken over een uitgebreide kennis die ze graag met u delen.

Wij geven u graag een persoonlijke rondleiding!

We weten hoe belangrijk het is om een goede indruk te krijgen van onze omgeving. Daarom kunt u vrijblijvend een rondleiding in en om ons gebouw aanvragen. 

Schuiven naar boven
AANMELDEN!
close slider